2020. január 30., csütörtök

T. C. Lang: A lámpás nyomában – Egy halandó és egy angyal. Egy kulcs. És egy démoni sereg, ami elválasztja őket egymástól.


A lámpás nyomában egy igazán jól megírt angyalos történet tele kalandokkal, humorral átszőve, a végén váratlan fordulattal. 

Bátran ajánlom mindenkinek! Vigyázni kell, amikor valaki belekezd a történetbe, mert addig nem tudja majd letenni, ameddig be nem fejezte. A könyv és a borító is bekerült a kedvenceim közé! 

T. C. Lang: A lámpás nyomában 


Tartalom: 

Egy halandó és egy angyal. Egy kulcs. És egy démoni sereg, ami elválasztja őket egymástól. 

Meddig terjed a mese világa? Mi választja el a valóságtól? És mit tehet egy hétköznapi lány, amikor átlépi a kettő közt húzódó határt? 

Sarah felszolgálóként tengeti mindennapjait. Meg van róla győződve, hogy az angyalok és démonok a képzelet szüleményei, mégis ő talál rá a mennybéli lényre, Ronaelre. 

Az angyalnak vissza kell szereznie az ellopott Lámpást az Alvilágból, ám csak akkor tud alászállni érte, ha megtalálja az emberek közt rejtőző Lovasokat. A számára ismeretlen közegben való eligazodáshoz szüksége van a lány segítségére. Együtt erednek a bukott angyalok nyomába, amivel hihetetlen események sora veszi kezdetét. 

Sarah-t minden veszély ellenére elbűvöli az a világ, amelybe bepillantást nyer, miközben érzései Ronael iránt egyre inkább elmélyülnek – azok viszonzására azonban éppoly csekély az esély, mint küldetésük teljesítésére… 

Egy angyalt szeretni még sosem volt ilyen kockázatos! 


"– Nektek, embereknek mást jelent a halál, mint nekünk. De hidd el, Sarah, a halál nem a vég, hanem egy másfajta, különleges élet kezdete! És nekünk most az a feladatunk, hogy a lelkeket mentsünk meg, nem a porhüvelyeket – próbálta az angyal higgadtan jobb belátásra téríteni. – Még ha szeretnék is segíteni neked, akkor sem rendelkezem elég erővel ahhoz, hogy meg tudjak állítani egy Lovast."



Véleményem: 
5/5 

Nem könnyű megírni egy angyalokról szóló könyvet, de T. C. Langnak ez sikerült, nagyon jól felépítette ezt a természetfeletti világot. 

Az izgalmak és fordulatok közepette a két főszereplő között erős vonzalom ébred, csak úgy tapintható a vágyakozás a feszültég, ami egyre inkább a felszínre akar törni a történet folyamán. 

A szereplők nagyon életszerűek voltak, szinte teljesen bele tudtam élni magam a helyzetükbe. 

Teljesen elvarázsolt ez a könyv, nagyon élveztem a történetet már az első mondattól fogva. Nagyszerűek voltak a poénok, volt, hogy hangosan felnevettem. 

Végig nagyon szurkoltam Ronaelnek és Sarahnak, a romantikus részektől meg majdhogynem beleszerettem ebbe az imádnivaló angyalba. 

A könyv befejezése után elégedetten tettem le a könyvet, mert szerencsésnek éreztem magam, hogy megismerhettem ezt a történetet. 

Remélem lesz még több könyve is az írónőnek, mert én biztos el fogom olvasni!

Dedikált könyv közvetlenül a szerzőtől:

Itt is beszerezhető a regény:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése