2020. január 22., szerda

Tanila Jensen: Viveca – A félelem árnyai – egy titkokkal és rejtélyekkel teli misztikus történet.

Hűha! Már a borítója is gyönyörű ennek a regénynek! Nagyon vártam, hogy végre a kezemben legyen Tanila Jensen: Vivecája és megismerhessem ezt a borzongató, néhol picit ijesztő, de egyáltalán nem félelmetes olvasmányt, amelyben nagy szerepet kapnak az érzelmek és a hit. 


Tanila Jensen: Viveca – A félelem árnyai 



Tartalom:

Sötét világot élnek Downtown városának lakói. A pokol kapujának megnyitásával elszabadul az évszázadok óta eltemetett gonosz. A harcot egyedül Philip, a pap; és Daniel, a katona veszi fel ellenük. Az éjféli misén aktívan részt vevő Viveca komoly érzelmeket táplál a pap iránt, aki különleges tetteivel felforgatja a démonok elleni küzdelmet, ami miatt Philip szembekerül az Egyházzal is. Fekete mágia általi rítusok negyedelik a lakosságot a Bázis védővonalán belül, és amikor a kérdések válaszokká alakulnak, más értelmet nyer a háború. Egy háború, ahol senki sem az, akinek mondja magát. 

Egy pap, egy lány, egy katona és egy tanár titokzatos kapcsolata egy pokoli történetben, ahol a múlt nagy hatással van mindannyiuk jelenlegi életére. 

Véleményem: 
5/5 

Amikor elkezdtem, hamar magába szippantott a történet, amit le sem tudtam tenni, míg a végére nem értem, mert tudni akartam mi történik a következő oldalon. 

Ahogy haladtam az események tengerében, folyamatosan derült fény a titkokra, melyek néha meglepőek voltak, de elgondolkodtatóak. 

Azért is van nagy hatással az ember érzékeire, azért gondolhatják egyesek kísértetiesnek, mert meghökkentően valóságosnak hat a sztori, amelyről a papírra vetett sorok mesélnek. 

Olvasás közben mintha filmet néztem volna; olyan elevenen láttam az eseményeket. 

Szerintem egy fantasztikus történet, amit érdemes elolvasni. Valamilyen szinten lezárult ugyan a cselekmény, de még vannak megválaszolatlan kérdések, így most kíváncsian várom a folytatást! 

Itt lehet megtalálni az írónőt:

Itt lehet beszerezni a könyvet:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése